Veelgestelde vragen

closed
WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN FRESH UP?

Met Fresh Up wordt de huid goed verzorgd. Het is van belang je huid na het scheren goed te verzorgen anders bestaat de kans op ingegroeide baardharen. Dit kan puistjes opleveren die kunnen gaan ontsteken. Met name mannen met krulhaar kunnen daar last van hebben. Het gebruik van after shave met alcohol kan ervoor zorgen dat de poriën van de huid zich direct na het scheren sluiten waardoor het ingroeien van baardharen wordt voorkomen.

HOE WERKT FRESH UP AFTER SHAVE?

Fresh Up After Shave activeert de huid, houdt deze soepel en fris dankzij de stimulerende en huidversterkende werking. Oók na elektrisch scheren.

HOE WERKT FRESH UP PRE SHAVE?

Voor elektrisch scheren is het van belang de baardharen zo droog en stug mogelijk te houden. Dankzij de speciaal ontwikkelde formule van de Pre-Shave worden de baardharen geactiveerd en gaan ze rechtop staan. Alcohol in de Pre-Shave onttrekt water aan de haartjes waardoor ze nog rechter op gaan staan voor een nog gladder scheerresultaat. Rechtopstaande haren laten zich namelijk eenvoudiger wegscheren. Fresh Up Pre-Shave geeft een glad scheerresultaat en een fris, verzorgd gevoel.

HOE WERKT HET FRESH UP DEPPER SYSTEEM?

De unieke, doserende depper zorgt ervoor dat de After- en Pre Shave eenvoudig en zonder te morsen, aangebracht kan worden.

HOE WERKT DE FRESH UP ROLLER?

De roller heeft een masserende werking. Na het scheren dient de flacon ondersteboven gehouden te  worden en de lotion met  de masserende roller langs uw geschoren wangen aangebracht te worden. 

WELKE WERKING HEEFT MENTHOL?

Menthol verzorgd en verkoelt de huid na het scheren.

WELKE WERKING HEEFT HAMAMELIS VIRGINIANA EXTRACT?

Hamamelis Virginiana Extract verzorgd, verkoelt en heeft bovendien een verzachtende werking. Daarnaast ondersteunt het herstellend vermogen van de huid na het scheren.

WELKE WERKING HEEFT GLYCERINE?

Glycerine heeft een vochtregulerende werking en zorgt voor een glad huidgevoel na iedere scheerbeurt.

Producten

Toch nog vragen? Laat het ons weten!
Wij zijn continu bezig met de ontwikkeling en optimalisering van onze Fresh Up producten. Onze customer service staat je graag te woord. Op de contact pagina kun je je vraag stellen.